Art of Spices

Boka bord

Välkommen till vår indiska restaurang i Malmö

----------------

Kontakta oss vid frågor

Ring oss vid några funderingar eller svårigheter vid bokning 0734946630.

Tack!

Upptäck de mest läckra smakerna hos oss

Vår indiska restaurang erbjuder smaker och dofter från den indiska matkulturen. Vi har ett brett utbud av autentiska indiska rätter som kommer att ge dig en oförglömlig matupplevelse.

Indisk mat är känt för sina rika och komplexa smaker som kommer från en mängd olika kryddor och örter som används i matlagning. Koriander, gurkmeja, kummin, kardemumma och kanel är bara några exempel på de många kryddorna som används i indisk matlagning. Den varierade matkulturen i Indien gör också att det finns en stor variation av rätter från olika regioner.

Vi på vår indiska restaurang i Malmö använder bara de färskaste och mest högkvalitativa ingredienserna för att ge våra gäster en äkta smak av Indien. Våra kockar är erfarna och välutbildade i att laga indiska rätter och tar stoltsera med att servera mat som både ser fantastisk ut och smakar utsökt.

När du besöker vår indiska restaurang kan du förvänta dig att uppleva en autentisk atmosfär som får dig att känna dig som om du har transporterats till Indien själv. Med traditionella indiska dekorationer kommer du att njuta av en fullständig indisk matupplevelse.

Vår restaurang ligger centralt i Malmö och är lättillgänglig för både lokalbefolkningen och turister. Vi erbjuder även take-away för dem som vill ta med sig en del av den indiska smaken hem.

För dem som är ute efter en autentisk indisk matupplevelse i Malmö så är vår restaurang det självklara valet. Vi erbjuder inte bara utsökt mat utan även en minnesvärd upplevelse för alla som besöker oss.

Boka bord – indisk restaurang Malmö

En kombination av olika inidiska rätter. Såsig tikki massala med saffransris, naan bröd, flera olika kryddor och såsor samt en chili. Står snyggt presenterat mot ett grått bord.