Art of Spices

Catering

Boka catering från vår indiska restaurang till ditt event

Vårt utbud av indisk mat

Vi har ett stort utbud av indiska rätter att välja mellan, från milda och smakfulla vegetariska rätter till kryddstarka kötträtter. All vår mat är tillagad med färska ingredienser av högsta kvalitet, och vi strävar alltid efter att erbjuda mat som passar alla smaker och önskemål.

 

Vi har också ett brett utbud av street foods, till exempel samosa chat, vada pav och pav bhaji, samt olika sorters bröd som garlic naan och butter naan. Dessutom kan vi erbjuda efterrätter, såsom gulab jamun, för att avsluta måltiden på bästa sätt.

 

Vårt mål är att göra din festlighet till en minnesvärd upplevelse för både dig och dina gäster. Därför lägger vi stor vikt vid att erbjuda personlig service och att alltid sträva efter att överträffa dina förväntningar.

 

Kontakta oss för att boka catering

Vill du boka catering till din festlighet eller har du frågor om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss här. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy en cateringlösning som passar just dina behov och önskemål. Vi ser fram emot att höra från dig!

En kombination av olika inidiska rätter. Friterad kyckling med sallad med naan bröd, flera olika såser i fyra olika skålar. Står snyggt presenterat mot ett svart bord och svarta tallrikar.

Namaste

Hej, mitt namn är Roshani och jag är ägare och grundare av Art of spices, till yrket homeopatiläkare från Indien, jag studerade medicin i 8 år och arbetade även i Indien och Sverige, tack vare min familjebakgrund och generationer i branschen .
Art of Spices har åtagit sig att ge den bästa indiska matupplevelsen här i Malmö för att göra ditt besök så trevligt som möjligt.

Namaste 🙂